verzekeringen-online 

Goedkope Scooterverzekering

diks Diks - Scooterrverzekering
24 uur per dag online uw verzekeringen berekenen en afsluiten. Doordat alle zaken via het internet en de e-mail afgehandeld zal worden kunnen de premie ook omlaag. Uw premiebesparing kan wel oplopen tot 40%! Ook 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
verzeker uzelf Verzeker Uzelf Scooterverzekering
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt telkens weer dat Verzekeruzelf tot een van de goedkoopste verzekeraars van Nederland behoort. Premies zijn soms tot 50% goedkoper dan de rest van de markt. Ook de kwaliteit van de dekking wordt als beste gekwalificeerd.
verzekeringen-online Scooterverzekering aanvragen
Verzekeringen Online is een website voor verzekeringen en hypotheken. Zij brengen consumenten en bedrijven in contact met goedkope verzekeringsmaatschappijen, banken en tussenpersonen.

Een Scooterverzekering is de algemene naam voor de verzekering van kleine motorvoertuigen. Deze is niet enkel geschikt voor Scooters maar is ook geschikt voor Brommers (scooterverzekering), snorfietsen, invalidenauto’s of spartamet’s.

Een Bromfietsverzekering of Scooterverzekering is in Nederland verplicht voor kleine motorvoertuigen en het rijden zonder een verzekering is strafbaar.

De meest voorkomende bromfietsverzekeringen zijn:

WA verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste bromfietsverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze autoverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering dus zelf moeten betalen.

Casco verzekering
De Casco verzekering is aanzienlijk duurder dan de WA verzekering. Bij deze verzekering wordt ook de schade aan uw eigen voertuig gedekt en is uw bromfiets verzekerd tegen diefstal en vernieling.

Lees altijd goed de polisvoorwaarden om zeker te zijn van de dekking!

 

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013