Goedkope Oldtimerverzekering

diks Oldtimerverzekering vanaf bouwjaar 1996
Assurantiekantoor Diks is al meer dan 30 jaar de specialist op autoverzekeringen. Van oldtimers tot een nieuwe Porsche, u kunt bij ons terecht. De verzekeringen zijn online te berekenen en af te sluiten. Daarnaast 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
   

Alle autobezitters in Nederland dienen deze auto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de autoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort autoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

Voor een oldtimer gelden echter iets andere regels dan voor auto’s. Voor een oldtimerverzekering dient uw auto meestal op zijn minst twintig jaar oud te zijn en stellen de meeste verzekeraars een limiet aan het aantal kilometers (+/- 7500km) dat u per jaar met uw oldtimer rijd. Veel verzekeraars stellen als extra voorwaarde dat u ook uw motorvoertuig voor dagelijks gebruik bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekerd. Bij de aanvraag van een oldtimer verzekering loont het dus altijd om goed de prijzen/voorwaarden en verdoedingen te vergelijken. Op deze manier bent u in staat om de verzekering voor uw situatie af te sluiten.

 
E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013